Tradiční Dětský Den v Lažanech 2014


Sokol Lažany Vás zve na tradiční Dětský Den v Lažanech, který se koná v sobotu 28.6.2014 od 13:00 na fotbalovém hřišti v Lažanech. Jako každý rok zde bude přichystána spousta atrakcí a soutěží jak pro děti tak i dospělé.

Opět se můžete těšit na Sokolmena, skákací hrad a skluzavku, trampolínu, čtyřkolky, jízdu motokárou, vyhlídkové lety horkovzdušným balónem http://www.habalon.cz/, lanové centrum, letecký simulátor, horolezeckou stěnu, malování na obličej atd.

Své dovednosti zde předvedou modeláři http://www.jetarrows.com/, hasiči, psovod a freerun skupina, která zde předvede několik vystoupení parkouru. Zde si můžete prohlédnout video z loňského roku

Můžete se také těšit na Martina Kakáče, který se Vám předvede na biketrialovém kole. Mensi ochutnavka toho co nás čeká http://www.youtube.com/channel/UCPFHFOSk0NFnO78le-cWMRA

O zoubky Vašich ratolestí se postará profesionální tým pod vedením Kariny Nimrichtrové a Markéty Šuráňové z stomatologické kliniky http://dentema.cz/, který Vaše děti naučí jak si správně čistit zuby.

V průběhu dne zde budou vystavena historická vozidla, vozidla VB atd.

Jako každý rok je mediálním partnerem této akce rádio Kiss Hády.

Těšíme se, že se s Vámi uvidíme na fotbalovém hřišti v Lažanech.

Vice informaci na Facebooku.

Dětský-den-2014-plakát-A5-721x1024